COMMISSIONS

“Dette nydelige bildet er et produkt av godt samarbeid med Åsne Margrete. Prosessen startet ved at jeg fant bilder på internett som var malt av ÅMR og jeg ble straks interessert, på grunn av motivene som virket oppløftende og betydningsfulle på meg. Jeg skulle ha et maleri til stuen og var på jakt etter noe personlig i farger som jeg likte. Jeg tok kontakt og spurte om hun ville male noe ut fra ønsker fra meg og samarbeid underveis. Vi diskuterte farger, og hun sendte meg etterhvert utkast som jeg kunne mene noe om. Slik fortsatte prosessen mellom oss helt til bildet var ferdig. Jeg er veldig glad i dette bildet og det passer veldig godt i stuen sammen med annet interiør.”

“As a designer, interior architect and yoga teacher – I have had the great pleasure of working with the artist Åsne Margrete Reiten on various projects. I have always loved her work because of its dream-like quality and combination of colours, it’s visual depth and also the deep meaning behind her work.”

“Jeg er så utrolig heldig som kan omgi meg med vakre malerier av Åsne Margrete Reiten hver eneste dag! Maleriene forandrer uttrykk gjennom døgnets timer og jeg oppdager stadig nye ting. De taler rett til hjertet mitt!”